top of page

ALEXANDRA DE VRIES
Art direction & design

Alexandra de Vries

Wat leuk dat je hier bent. Koffie, thee?

Dus je bent op zoek naar een art director. Eentje die luistert, en dan ook hoort wat je zegt? Ga lekker zitten, want dat is precies wat ik doe.

 

Luisteren is een van de belangrijkste skills in grafisch design. Echt kunnen horen wat een opdrachtgever vertelt, al kan die daar zelf niet eens de juiste woorden voor vinden, is als een stille kracht. En daar een visuele vertaling van maken die klopt, is als magie.

 

Ik ben pas trots op een project als alles samenkomt en ik voel dat iedereen blij is met het resultaat. Dat kan een bijzonder boek zijn als Vegan East, een magazine als Yoga Magazine, of een prachtige opdracht voor het Van Gogh Museum waarvoor ik kunst en grafisch design liet samensmelten.

 

O ja, wat je nog moet weten: als je met mij werkt, blijf ik op het irritante af positief. Ik zie eerder oplossingen daan beren op de weg, ben rustig en altijd optimistisch, zélfs in geval van deadlinestress. 

 

Je mag me altijd bellen (of mailen) als je wil brainstormen over een nieuw project. Ik denk graag mee en heb nu al zin om te horen wat je voor ogen hebt. Let’s make magic!

photographybymerlin_01082021_Brandshoot_Alexandra_048.jpg

Let's get in touch

Wil je meer weten, of gewoon even gedag zeggen? 

  • Instagram
  • Pinterest
  • LinkedIn

Klanten

Uitgeverij Podium

Groengebied Amstelland

Uitgeverij Lannoo

Van Holkema & Warendorf

Uitgeverij Snor

Van Gogh Museum

Unieboek | Het Spectrum

Balthazar Brands

Good Cook

Uitgeverij Meulenhoff

Paperlife

Ambo|Anthos

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voor portfolio updates en nieuwtjes!

bottom of page